4 idéer til nips i det nordiske hjem

Det nordiske look er moderne som aldrig før – ikke mindst her i Danmark, hvor vi danskere i stor stil indretter vores hjem efter det smukke, nordiske look. Vi renoverer bøde køkken, stue og badeværelse – ja faktisk hele hjemmet – så det passer ind i nordens farver og former.

Det sker dog af og til, at du kan stå tilbage efter en fuldendt renovering og alligevel fornemme, at der lige mangler det sidste, før det nordiske look er helt på plads. Her er det oplagt at placere forskellige nips, der præger indretningen – og vi har fundet 4 idéer til nordiske nips frem, som du kan overveje at bruge, hvis du skal give dit hjem et mere nordisk præget look.

Nr. 1: Lammeskindet

Det er svært at komme udenom lammeskindet, når du skal finde nordiske nips til dit hjem. Lammeskindet passer med sine jordfarver og sit naturpræg perfekt ind i det nordiske hjem, og det er derfor helt oplagt at lægge ud med et billigt lammeskind, når du leder efter nye nips til hjemmet. Du kan finde masser af billige lammeskind hos billigtlammeskind.dk

Nr. 2: Dansk design

En anden nipsgenstand, der passer perfekt ind i det nordiske hjem, er danske designnips. Her tænker vi på Kay Bojesen, Georg Jensen, Kähler… ja listen er lang, og det er nærmest kun fantasien der sætter grænser. Det gælder også, når du skal vælge, om det er aber i træ, bestik i sølv eller vaser i guld (eller noget helt fjerde), som du vælger at indrette dit hjem med.

Nr. 3: Nips i træ

Hvis der er noget, der er nordisk og rustikt, så er det træ. Tænk derfor over at få forskellige nipsgenstande i træ, når du skal sætte prikken over i’et. Du kan med fordel skifte de gamle og udtjente lysestager ud med et par nye i træ, og der findes også masser af fade, figurer og andre nips, som fungerer rigtig godt i træ.

Nr. 4: Natur, natur, natur

I det hele taget gælder det nærmest om at få så meget natur ind i dit hjem som muligt uden, at det kommer til at ligne en skov. Den nordiske natur er smuk, rå og henrivende på en og samme tid, og det vil du rigtig gerne have til at skinne igennem i dit hjem også. Tænk over, hvordan nogle blomster her, lidt bark der og noget mos, lyng eller andet kan sætte et naturpræg på dit hjem – så er du godt på vej til at ramme plet ift. det nordiske look!