Glæd dine nærmeste med Willow Tree!

Kender du en, der skal giftes? Eller er din mor blevet bedstemor til dit nyfødte barn? Måske har du sølvbryllup, eller din veninde er kommet gennem en svær periode i sit liv.

Så er Willow Tree figurerne, lige hvad du mangler. Her finder du de fineste figurer skåret ud i træ, som markerer forskellige begivenheder og stemninger i livet. Det kan være symbolet på en markant begivenhed, eller det kan være for at markere en positiv stemning, du gerne vil fokusere på, hver gang du ser figuren.

Symbol på tro, håb og kærlighed

Willow Tree figurerne er designet af den amerikanske kunstner Susan Lordi. Figurerne er støbt i polystone efter de træfigurer, som Susan Lordi selv har skåret ud. Figurerne har en originalitet både i udtryk og designet. Farverne er neutrale og passer ind i alle hjem.

Det er meget få detaljer, som får figuren til at udtrykke håb eller omsorg.

Dermed er figurerne enkle, og det er en nipsting, som de fleste gerne vil have stående, da de ikke tager opmærksomhed på en dårlig måde, men netop er afdæmpede og smukke.

Figurerne symboliserer kærlighed mellem mennesker; mellem bedsteforældre og børnebørn, mellem søskende, mellem venner, mellem par og mellem forældre og børn. Derudover er der også mange engle, som symboliserer håb, troskab, bøn, ydmyghed. Du behøver ikke være religiøs for at have en engel stående. De kan minde dig om at være taknemmelig hver dag.

Figurerne symboliserer gode kvaliteter, som du kan blive mindet om hver eneste dag, du ser dem. Eller de kan minde dig om mennesker, som du elsker højt.

En formidling af følelser

Willow Tree figurer er ikke blot et billede på noget, men det er en formidling af følelser. Som Susan Lordi selv skriver:

”Willow Tree er ikke nødvendigvis en portrættering,
det er en måde at formidle følelser på... en
påmindelse om dem vi fortsat ønsker at holde nær,
eller et minde vi har lyst til at røre eller se. Jeg
håber, at folk kan genkende de subtile udtryk
eller de gestus, der kendetegner dem de elsker,
og ud fra dét kan vælge de figurer, der
har en unik betydning for dem”

Dette beskriver meget smukt Lordis egen vision for figurerne. Lordi startede i 2000, og sidenhen er figurerne blevet flere og flere, og kendt verden over.

Figurerne bærer præg af originalitet og kræsen for detaljen. De virker ikke masseproducerede, og Lordi har tænkt over hver enkelt figur og forsøgt at afbillede følelsen så korrekt som muligt. Du kan for eksempel købe ”Memory”, ”Abundance” eller ”Happiness”.

Dette gør Willow Tree så fine i deres udtryk.

En gave til alle

Køb Willow Tree figurer her. Willow Tree passer til enhver lejlighed, og det er en gave, der vil glæde alle. Du kan også få dyr eller børn, som kan passe til de yngre modtagere.

Du kan også købe Jomfru Maria, Josef og Jesus, som du kan tage frem til jul år efter år. Hertil passer også figurer af hyrderne og dyrene samt de tre visemænd.

Find andre flotte nipsting til hjemmt her.